Политици няма да участват в Панорама  по БНТ тази вечер,

...
Политици няма да участват в Панорама  по БНТ тази вечер,
Коментари Харесай

Без политици при Бойко Василев довечера, БОЕЦ с поредна Гражданска панорама отвън |

Политици няма да вземат участие в " Панорама "   по Българска национална телевизия довечера, излиза наяве от анонса на предаването на уеб страницата на публичната телевизия. В студиото против водещия Бойко Василев политолозите Румяна Коларова и Слави Василев, както и пулмологът Александър Симидчиев. 

От съдружие " БОЕЦ " обаче ще проведат четвърто издание на " Гражданска Панорама " пред постройката на " Сан Стефано " 29. Предаването навън ще е в две елементи, в първата тематиката е „ Подкрепа на Евроком ”, а втората ще е " Темите на деня ", в която ще се разяснява цензурата в медиите. 

БОЕЦ изпрати публично заяление до ДАНС, Национална агенция за приходите и Прокуратурата, с която заявяваме нашето предпочитание техни представители да дойдат и вземат участие в Гражданската „ Панорама “ в петък от 18.30.ч. пред Българска национална телевизия и да отговорят на въпросите за институционалния напън и репресии над самостоятелната телевизия „ Евроком “, пишат от сдружението. 

Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на Българска национална телевизия, с цел да посрещнем и изпратим участниците, в случай че се явят такива!, афишират уредниците.   
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР